Vi söker Produktions-planerare! Tryck här för att läsa mer och söka..

Produktionsplanerare

Om företaget

BoBe Plastindustri AB ligger vid Västerdalälven i centrala Vansbro. Företaget är ett modernt och expansivt plastföretag med 20 st formsprutor i storlekar 25-300 ton och 30 st anställda. Vi omsätter 45 miljoner och ingår sedan 2001 i Liljas Plast AB-koncernen.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsplanering och vill ha ett utvecklande och utmanande arbete. Som produktionsplanerare vid BoBe Plastindustri är du ansvarig för planering av produktionen genom hela kedjan från kundorder till leverans. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a orderbevakning, orderbekräftelser, beläggnings- och produktionsplanering, inköp/avrop av råmaterial.

I nära samarbete med produktionen arbetar du strategiskt och operativt och säkerställer att angivna ledtider hålls. Du har täta dialoger med kunder och leverantörer, både svenska och utländska.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som produktionsplanerare på BoBe Plastindustri tror vi att du är drivande och energisk samt van att jobba serviceinriktat och ta ansvar för dina uppgifter. Du tycker om att ha ett varierat arbete med många kontaktytor, gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du har god planerings och koordinationsförmåga och du arbetar organiserat och kvalitetsmedvetet.

Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Du har även goda kunskaper i officepaketet.
Vi arbetar i affärssystemet Pyramid. Arbetstid är dagtid.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Schönberg anette.schonberg@clwork.se

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den är 29 september 2019. För ytterligare information om BoBe Plastindustri AB läs gärna mer på: www.bobe.se

Ansök

Ansök Intresseanmälan

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Anette Schönberg

Rekryteringskonsult

E-mail: anette.schonberg@clwork.se