Vi söker Kvalitet & Miljöansvarig till Bobe

Vi söker nu

KVALITETS- & MILJÖANSVARIG

Gillar du den lilla organisationen med stabil utveckling där vi alla hjälps åt och löser uppkomna situationer tillsammans?

Är kvalitetssäkring något du brinner för?

Ditt fokus kommer riktas mot kvalitetssäkring i våra tillverkningsprocesser och säkerställande av att våra medarbetare har rätt förutsättningar!

Beroende på din bakgrund, erfarenhet och talang inom området kvalitet och miljö så är vi flexibla och kan anpassa vad just du behöver för att utvecklas och trivas i rollen.

Det prioriterade arbetsinnehållet på sikt kan vara:

– Hantering och koordinering av kvalitetsavvikelser internt och externt i samverkan med medarbetare  samt kommunikation med kund eller leverantör.
– Hantering av reklamationsärenden
– Underhålla våra kvalitets- och ledningsprocesser tillsammans med kvalitets- och miljöansvariga på de övriga bolagen i gruppen
– Upprätta PPAP, samt koordineringen av denna process i tillverkningen
– Genomföra utbildningar och kompetenshöjande aktiviteter inom kvalitetsäkringsområdet och de system som används
– Ansvara för revisioner av ISO9001 och 14001
– Upprätta kontroll- och arbetsinstruktioner.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industrin. Har du tidigare arbetet inom branschen för formsprutning är det meriterande. Kanske arbetar du som Kvalitetstekniker idag och känner dig redo att gå vidare.

Som person är du engagerad, positiv och van vid att jobba serviceinriktat. Du tycker om att ha ett varierat arbete med många kontaktytor. Du har en god planerings och koordinationsförmåga och du arbetar organiserat och kvalitetsmedvetet. Gillar du även att jobba med ständiga förbättringar så är detta tjänsten för dig.  Vi arbetar i affärssystemet Pyramid.

Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta platschef Marie Johansson 0281 – 59 44 57 eller nuvarande kvalitetsansvarig Anneli Nilsson 0281 – 59 44 55.

Välkommen att skicka din ansökan via mail till marita.kallman@liljasplast.se Urval sker löpande, men sista datum för ansökan är den 4 mars.BoBe Plastindustri AB ingår i Liljas Plast-gruppen som består av moderbolaget Liljas Plast (Hillerstorp) av Polymed Hygienic (Hillerstorp), BoBe Plastindustri (Vansbro), Polymega (Lagan) och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 200 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra främsta kundgrupper återfinns inom branschen för personlig skyddsutrustning, möbelindustri och fordonsindustri.         BoBe Plastindustri AB har 29 anställda och omsätter ca 40 MKR. www.bobe.se