Bobe söker Kvalitets- och Miljöansvarig! Läs mer här..

Kvalitets- och miljöansvarig sökes till Bobe Plastindustri AB

BoBe Plastindustri AB grundades 1969 i centrala Vansbro och är beläget vid natursköna Västerdalälven. Företaget är ett modernt och expansivt plastföretag med ett 30-tal anställda och en omsättning omkring 45 miljoner. Sedan 2001 ingår vi i Liljas Plast-gruppen.

Liljas Plast-gruppen tillhandahåller tekniskt formgods, i plast, silikon, gummi och högpresterande polymerer efter kundens krav. Med hög servicenivå, snabba beslutsvägar och en effektiv produktion blir vi kundens långsiktiga utvecklingspartner med en hög tekniknivå.

BoBe Plastindustris vision är att inom affärsområdet plast hjälpa kunden med produktutveckling, visa flexibilitet och skapa förtroende. Att tillsammans med kund och leverantör uppnå rätt kvalitet och rätt resultat.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på kvalitet och miljö. Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring. Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och praktiska kvalitets- och miljöarbetet från daglig styrning till måluppföljning.

Vidare ingår uppgifter i rollen som kvalitetsansvarig underhåll av dokument, avvikelsehantering, reklamationer, målredovisning, kundnöjdhet, internrevision, externrevision samt uppdatering av verksamhetssystem. I uppdraget förväntas du vara en administrativ kraft för företaget där dagarna innebär stor variation och frihet under ansvar. Du har nära samarbete med övriga bolag i gruppen, då vi har ett gemensamt kvalitet- och miljöcertifikat. Du ingår även i den lokala ledningsgruppen.

Din profil

Du som söker har lägst en gymnasieutbildning där inriktning mot kvalitet och miljö är ett krav. Vi tror att du har några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industrin och har du dessutom arbetet inom branschen för formsprutning är det meriterande. Ytterligare meriterande kompetenser är erfarenhet av att leda och driva utveckling framåt.

Beroende på din bakgrund, erfarenhet och talang inom området kvalitet och miljö så är vi flexibla och kan anpassa vad just du behöver för att utvecklas och trivas i rollen.
Som person är du engagerad, positiv och van vid att jobba serviceinriktat. Du tycker om att ha ett varierat arbete med många kontaktytor samt har en professionell inställning med hög affärsintegritet. För rollen krävs det att du är en analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT och gärna med en god förståelse för företagsekonomi.

Då du är en central funktion i vårt företag behöver du kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Dessutom behöver du kunna planera, organisera och koordinera för arbetet ska ske kvalitetsmedvetet. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid och tjänsten kan medföra resor vilket kräver att du har B-körkort.
Gillar du att jobba med ständiga förbättringar så är detta tjänsten för dig!

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering där löpande tillsättning sker För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 18 april. För ytterligare information om Bobe Plastindustri AB besök deras hemsidas på www.bobe.se

Kontaktperson(er)

Evelyn Hult

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort Vansbro